Бургазлийка си избрала продукти за 1199 лв. и ги платила с

...
Бургазлийка си избрала продукти за 1199 лв. и ги платила с
Коментари Харесай

Сигнал до Флагман.бг! Измама за хиляди с корейски кремове Age Code в центъра на Бургас

Бургазлийка си избрала артикули за 1199 лева и ги платила с банкова карта, не й й издали касова бележка 

Скъпи кремове с изминал период на валидност и без касова записка заплати бургазлийка, която алармира Флагман.бг за лъжливата скица. След процедура за диагностика на кожата на лицето, в студиото на компания Европейски Съюз БИ ЕМПАЙЪР на ул. " Адам Мицкевич " №5 в Бургас, на клиентката е препоръчано да си закупи корейска козметика.

Преди това й е обяснено, че козметиката е чудодейна и няма аналог с другите анти ейдж артикули на пазара. „ Показаха ми азбучник с продуктите на южнокорейска компания Age Code и ми предложиха да си ги закупя с отстъпка от тях, защото са извънреден представител за България “ , изясни ужилената бургазлийка. Тя си избрала артикули за 1199 лева и ги платила с банкова карта на постерминал в офиса на студиото.
 Така наподобяват кремовете с изминал период на годност 
За покупката, обаче, не получила нито касов бон, нито фактура. Тогава погледнала етикетите и видяла, че кремовете са с изминал период на валидност и нямат изложение на български език какво в действителност съдържат.

Веднага желаех да ми върнат парите, само че изрично ми отхвърлиха. Оставих им подправените артикули и към този момент сезирах способените институции “, описа дамата.

В следствие разбрах, че тази компания от две години мами хората в града. Има дами, които са подписвали контракти за разсрочено заплащане и макар че продуктите са остарели и негодни са длъжни с месеци да заплащат на така наречен студио Age Code.

Репортер на Флагман се свърза с офиса на Age Code, само че откакто изясни повода да ги потърси и да им изиска мнение по случая му затвориха телефона.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР